0 kommentarer

Skyggens lærling 7: Løsepenge af John Flanagan

af d. 16. juni 2009
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

527

Udgivet

2009

ISBN

978-87-21-03489-4

Originaltitel

Rangers Apprentice 7: Erak's Ransom

 

Wills læremester Halt er lige blevet gift, og det var midt under festlighederne bagefter, at den skandiske leders næstkommanderende Svengal kom for at bede om hjælp. Den skandiske leder Erak blev taget til fange, da han var med ude på et plyndringstogt i ørkenlandet Arridas.
Der er blevet forlangt en stor løsesum for Erik, og da det for skandierne ville være meget hurtigere at sejle til Araluen end til deres hjemland og tilbage til ørkenlandet igen, så tog de dertil for at låne pengene til løsesummen.
Sammen med Skandierne rejser prinsesse Cassandra tilbage til Arridas for at forhandle om løsesummen, og med sig i sit følge har hun Halt, Will, Horace, og Gilan.

Efter forhandlingerne opstår der desværre nogle problemer, det viser sig nemlig at Erak var blevet ført med en karavane længere ind i landet til et fængsel, men at denne karavane undervejs var blevet angrebet af ørkenrøvere, og Erak er blevet bortført af ørkenrøverne.
Desuden forsvinder Wills elskede hest Tug under en sandstorm, og Will forlader derfor rejseselskabet der er sammen med prinsessen, for at tage ud for, at lede efter Tug.

Jeg syntes at bogen er meget spændende, den er efter min mening så god, at man har svært ved at ligge den fra sig igen, når man først er i gang med bogen. Jeg anbefaler den fra 12 år og opefter.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter