0 kommentarer

Sinon af Dan T. Sehlberg

af d. 25. juni 2015
Info
 
Sideantal

339

Udgivet

2015

ISBN

978-87-7146-281-4

Originaltitel

Sinon

 

Bogen kan læses for sig, men er egentlig en fortsættelse til bogen “Mona” (den har jeg personligt ikke stiftet bekendtskab med).

Den handler om en virus der spreder sig med voldsom hast og som bliver kraftigere ved, at hvis en person der smittes har en anden sygdom i kroppen, så muterer virussen så den også kommer til at indeholde den specifikke sygdom. Den er derfor nærmest umulig at komme til livs og er helt speciel i sin måde at være på.
Virussen spreder sig i Europa og den skal helst standses. Det er nemmere sagt end gjort.

Den eneste der har overlevet er Hanna, og man skal nu forsøge ved hjælp af hendes blod, at få fremstillet en vaccine. Der er flere der arbejder med dette og nogle er bedre end andre, da det jo samtidig er oplagt at tjene gode penge på netop en sådan vaccine. Der er blandt andet et biotechfirma som arbejder med at fremstille en vaccine, men de har ikke helt rent mel i posen.

Bogen er ikke specielt fængende og den er rigtig rodet i starten. Man kæmper lidt med de spring der er imellem forskellige lande og de historier der kører sideløbende, indtil man kommer et godt stykke ind i den. Det gør desværre også at den bliver tung at komme igennem. Måske man vil få mest ud af bogen hvis man kender Dans måde at skrive på i forvejen. Personligt var jeg ikke særlig begejstret og jeg var meget længere om at læse bogen end jeg havde forventet.

Dog er den ikke helt som andre bøger på markedet hvor historien om en virus der spreder sig nemt kan komme til at ligne andre historier man før er stødt på, så det er positivt at den er skrevet med en lidt anden vinkel.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter