0 kommentarer

Lykkeridder af Lars Damkjær

af d. 26. juni 2015
Info
 
Sideantal

176

Udgivet

2015

ISBN

978-87-997946-0-7

 

Vi møder kvinden der er på kontanthjælp, og som ikke rigtig ønsker at komme videre med sit liv, fordi hun føler sig overvældet af alle de krav. Hun er spirituelt søgende og læser hver dag et englekort.

Vi møder kvinden for hvem udseende og stoffer fylder meget i hverdagen. Hun er kosmetolog, og sammen med en fyr der har kriminelle tendenser.

Vi møder sagsbehandleren hos kommunen der føler sig bedre end alle andre, og som elsker at bruge tid på spa-oplevelser, gerne sammen med sin partner. De forsøger at få børn.

Vi følger deres liv som på hver sin måde hænger sammen idet den ene er klient hos kosmetologen og den anden kommer hos sagsbehandleren på kommunen. Til sidst ender de alle i Thailand hvor der så sker en masse ting.

Kontanthjælpsmodtageren arver og er derfor ikke længere i systemet og vælger at rejse ud.

Kosmetologen og hendes kæreste rejser, fordi botoxbehandlinger er billigere derude.

Sagsbehandleren rejser med sin kæreste blot for at holde ferie i skønne omgivelser.

Der er dog nogen forviklinger undervejs. Den enes kæreste opsøger mandlige prostituerede, den andens kæreste forsøger at få en til at smugle viagra med hjem. En af kvinderne ender i fængsel. En af kvinderne er på vandretur med en massør og bliver stærkt forulempet da hun opdager at han er gået med fordi han tror hun vil betale ham for sex.

Der sker meget på få sider. Man bliver vred over tonen der er overfor folk af anden race, men derudover er bogen faktisk ret godt skrevet. Budskabet virker til at være at vi alle har en facade som folk får lov at se, men rent privat kan vi godt være ved at krakelere alligevel.

 

Lån eBog på Ereolen.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter