0 kommentarer

Saras drøm af Lisa Kleypas

af d. 1. oktober 2019
Info
 
Sideantal

358

Udgivet

2019

ISBN

978-87-638-6097-0

Originaltitel

Dreaming of You - oversætter: Lisbet Kjær Johansen

Udgave

1.

 

Saras drøm er andet bind i Craven-serien som foregår i 1800-tallets England, hvor vi følger romanforfatteren Sara Fielding. 

Sara kommer fra den lille engelske by Greenwood Corners, hvor hun i fire år har ventet på at hendes kurtisør Perry Kingswood vil fri til hende. Da hun kommer til London for at researche til sin næste bog, møder hun hasardklubejeren Derek Craven, som har et meget blakket ry. I takt med at de tilbringer mere og mere tid sammen indser Sara, at der ikke kun er en slyngel i ham, men at han dybt inde er passioneret og i stand til at elske. Selvom Sara og Derek er diametrale modsætninger, med Saras uskyld overfor Dereks kyniske og barske væsen, tiltrækkes de af hinanden. Der opstår derfor et trekantsdrama, hvor Sara bliver splittet imellem to verdener: den gamle og konservative landsby hun kommer fra overfor den løsslupne og vilde storby. 

Sara er en atypisk kvindekarakter med samtidens livssyn taget i betragtning. Hendes romaner er samfundskritiske i forhold til fattige, kvinder og andre undertrykte grupper i samfundet. Hun har svært ved at indordne sig efter at manden arbejder og kvinden passer hus og børn, men er alligevel disciplineret nok til at blive stillet i et dilemma om, hvorvidt hun skal følge sit hjerte eller følge normerne. 

Kleypas’ skrivestil er meget indbydende og gør bogen svær at lægge fra sig. Den er letlæselig og er perfekt, hvis man har brug for en bog, hvor man ikke skal koncentrere sig så meget, men man kan sætte sig tilbage og nyde historien fra start til slut. Det er uden tvivl en bog, der kan anbefales.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter