0 kommentarer

Rødt lys stop af S. J. Bolton

af d. 10. juni 2012
Info
 
Sideantal

489

Udgivet

2012

ISBN

978-87-645-0498-9

Originaltitel

Now you see me

 

En ung betjent, Lacey Flint, er på vej til sin bil en mørk aften. En kvinde kommer hårdt såret hen til Flints bil og udånder i armene på den unge betjent.
Kriminalpolitiet er straks på pletten, og da der kort efter sker endnu et kvindemord, igen med forbindelser til den unge betjent, indrulleres hun naturligt nok i opklaringsenheden.

Lacey Flint har en lidt særpræget interesse. Hun samler på oplysninger af alle slags om Jack the Ripper, som huserede i London i 1880’erne.
Jack the Ripper blev aldrig fanget, og han har derfor dannet grobund for utallige myter. Der er skrevet utallige bøger om gåden, og der har været fremsat utallige teorier om, hvem det kunne være. Lige fra den Britiske tronarving til en kvinde eller en elegant klædt herre med forbindelser til frimurerlogen.
Den nye morder gør tilsyneladende alt for at efterligne fortidens mordsag, og politiets tanke falder i første omgang på, at det er en såkaldt “copykiller”.

Myrderierne fortsætter, og Flint begynder at modtage breve og små pakker med dele af de myrdede.
Det lyder som en blodtørstig affære og måske også lidt banal. Men som inkarneret krimielsker blev jeg alligevel straks fanget af handlingen. Den er godt skrevet og kan holde læseren vågen til langt ud på de små timer.

Hvis man er glad for krimier, så læs den.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter