0 kommentarer

Paganinikontrakten af Lars Kepler

af d. 21. februar 2011
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

583

Udgivet

2010

ISBN

978-87-02-08496-2

Originaltitel

Paganinikontraktet

 

Så kom endelig efterfølgeren til den succesfulde bog ”Hypnotisøren”, hvor vi i ”Paganinikontrakten” igen stifter bekendtskab med den finske kriminalkommissær Joona Linna, der arbejder ved det svenske rigspoliti.

En ung pige findes myrdet på en forladt sejlbåd, og alt tyder på en ulykke. Men hvordan kan hun være druknet ombord på selve båden, og hvor er resten af besætningen henne? Herved starter en hæsblæsende fortælling om mord, forfølgelse, afpresning, desperation og meget mere.
Et helt andet sted findes en succesfuld forretningsmand død, efter hvad der ligner et selvmord. Men Joona finder hurtigt ud af, at de to hændelser har mere med hinanden at gøre end først antaget, og indleder en farlig søgning på sandheden. Han støder bl.a. på betegnelsen Paganinikontrakt, men det er sværere end som så at regne ud, hvem og hvad en sådan kontrakt indebærer. For lige så meget som man får ud af en sådan kontrakt, lige så stor en pris skal der betales tilbage.

Hvis man ikke kunne slippe ”Hypnotisøren” i sin tid, så pas på med ”Paganinikontrakten”. Den er nemlig om muligt endnu sværere at ligge fra sig, allerede fra side 1. Så forvent søvnløse nætter!
Blandingen af en hæsblæsende jagt på skrupelløse forbrydere og de små indblik man får i kriminalkommissær Joonas privatliv, giver en skøn cocktail til alle spændings og krimielskere.
Nu kan man ikke gøre andet end at vente spændt på bog nummer 3!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter