0 kommentarer

One summer in Tuscany af Domenica de Rosa

af d. 27. juli 2019
Info
 
Sideantal

361

Udgivet

2017

ISBN

978-1-786468-437-6

Originaltitel

One Summer in Tuscany - oprindeligt udgivet i England under Summer School

 

Det var dog en tynd og ynkelig historie.

Seminar om kreativ skrivning, to uger på et landsted i Toscana, Italien. Jeg tror at alle som har været i Toscana var imponeret over de smukke landskaber, den rige historie og de utrolige renæssance bygninger, den gode mad og vin.

Her er en gruppe mennesker de fleste engelske, Patricia som ejer landstedet, veninderne Anna og Cat, og pensionist Mary; Sam er skotte, der er et amerikansk par Dorothy og Rick. PJ er fransk. Kokken Aldo, Matthew er Patricia’s teenager søn, og Fabio den nye fyr som hjælper med alt muligt. Jeromy er falleret forfatter, han har haft skriveblok de sidste 25 år, men han kommer fordi de serverer god mad. De fleste er ikke videre sympatiske eller ægte, som bliver afsløret når familiemedlemmer dukker op.

De er på ture i nord Italien, til Rom og Firenze, alle de billedskønne steder i området, spiser italiensk, svømmer i poolen.

Nå ja, så mødes de om skrivning. Bogen beskriver deres tanker og skriverier, som ikke er videre indsigtsfyldte eller interessante.  Men når en gruppe mennesker mødes langt væk fra hverdagen, så er der også romantik, men det virker utrolig forceret undtagen for Anna.

Ikke en bog jeg vil have på min overfyldte reol.

Kan ikke lånes pt.

Bedømmelse
Karakter