0 kommentarer

Nynnes dagbog af Henriette Lind Og Lotte Thorsen

af d. 25. januar 2006
Info
 
Sideantal

198

Udgivet

2003

ISBN

87-11-11447-9

 

”Nynnes Dagbog” giver dig muligheden for at lade lattermusklerne gå bersærk. Hun er rigtig sjov og man tror virkelig man er sindssyg, når man gang på gang ikke kan holde op med at grine og derfor må lukke alle vinduer, mens man prøver at stoppe – men det kan man ikke!

“Kl. 7.42
Har røget fem smøger på en halv time. Puls oppe på 112. Må fokusere: Nynne-du-er-ok, Nynne-du-er-ok.
Virker ikke. Puls oppe på 117. Pande føles varm. Feber? Må hellere melde mig syg. Men hvad så med Flemming Ø.? Savner ham frygteligt.”

Nynne er en rigtig skæg personlighed: hun er lige fyldt 35 år og udover det, at hun ‘har ånde som polsk herretoilet’ og er faldet pladask for Flemming Ø., har hun også en seriøs midtvejskrise i sit liv. Bogens handling strækker sig over ca. et år og den tid bruger Nynne på at finde manden i sit liv samt at komme sig over den forrige mand, Djøf, som åbenbart foretrak ’24-årig reklameassistent uden hofter’.

”Nynnes Dagbog” har ingen hæmninger og springer alle grænser med sin humor og sarkasme. Der bliver ikke taget specielle hensyn og man kan ikke lade være med at sidde og smile når man tænker på den kugleskøre Nynne og hendes håbløse forsøg på at komme på benene igen.
Når jeg tænker tilbage på ”Nynnes Dagbog” griner jeg lidt og tænker på en god bog der serverer et godt grin – sådan håber jeg også den vil blive husket af alle andre der læser den, for Nynne er en oplevelse for livet!

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter