0 kommentarer

Nøgen hukommelse af Lars Bjerregaard Jessen

af d. 5. maj 2017
Info
 
Sideantal

295

Udgivet

2016

ISBN

978-87-93308-98-5

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Den her mand har et godt liv. Han løber og er i det hele taget aktiv. Han er godt gift og har to dejlige unger som han elsker. Vores hovedperson har også et udemærket job, og sammen med sin familie bor de i USA, men overvejer med tiden om de skal finde hjem mod Danmark igen.

Under et halvmarathon eller rettere lige efter målstregen dejser vores hovedperson om, og han er bevidstløs et stykke tid. Umiddelbart ikke noget alvorligt, men han er dehydreret grundet varmen og anstrengelsen, og så det faktum, at han sprang vandposter over for at komme hurtigere i mål. Han syntes også selv at alt virker ok, men der er noget som generer ham, han kan nemlig pludselig ikke huske hvordan han har lært sin kone at kende. Skal han fortælle hende det? Så bliver hun bare bekymret. Nej han skal jo til et lægetjek og regner da med at finde ud af det hele inden da. Hos lægen kan han stadig ikke huske det, men han vælger at lade som ingenting for han syntes ikke det helt store skal sættes igang. Og han prøver selv at finde ud af hvordan han har lært sin kone at kende ved at gå tilbage i tiden og huske de forskellige forhold han nu engang har haft… også dem der kun var one night stands.

Vi følger ham på job, på forretningsrejse, på tur med vennerne og til en fest med gamle skolevenner mm., som det er 20 år siden han har set. Og vi følger hans hverdag med sin kone og sine børn. Han begynder dog at frygte at hans kone er ham utro og især da hun en dag afviser ham seksuelt, ser han rødt og bliver rasende… Men er hun så utro eller er det fordi hun har en anden ting hun gerne vil snakke med ham om? Det må kommende læsere selv finde ud af.

Der er nogen minimale korrekturfejl undervejs, ikke noget der generer læsningen, og bogen er ganske god. Man følger nysgerrigt med og håber at få forklaringen på hvordan han mødte sin kone. Man støder på en del erotiske scener undervejs, det er måske ikke så vigtigt, men det betyder noget for hovedpersonen, så det er egentlig okay at få med.

Bogen er ganske fin!

Lån bogen via Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter