0 kommentarer

De smukkeste af Karin Slaughter

af d. 8. oktober 2019
Info
 
Sideantal

464

Udgivet

2016

ISBN

978 87 93400 00 9

Originaltitel

Pretty Girls - oversat af Henrik Enemark Sørensen

Udgave

1. udgave

 

”De smukkeste” er en grum krimi/thriller, hvor drevne Karin Slaughter i den grad lever op til sit bloddryppende efternavn.

Claire er den yngste af tre smukke søstre og klart den, der har gjort det bedst. Hun har nemlig scoret Paul, der er mere end almindeligt velhavende og ødsel med at give sin trofækone alt, hvad hun peger på.

Men en dag går det galt. I en af Atlantas smalle gyder, hvor Claire og Paul lige er trukket ind for at være lidt intime, bliver de udsat for et koldblodigt røveri. Paul prøver at overmande den maskerede røver med slangetatoveringen, og så bliver han stukket ned. Og udånder i Claires arme.

Få dage senere begår tre maskede indbrudstyve røveri i Claire og Pauls fashionable villa, mens Claire er i færd med at begrave Paul. Og da Claire senere er nødt til at tjekke overvågningskameraer og computere, finder hun ud af, at Paul måske ikke var den skattebasse, hun gik og troede.

Herfra bliver det for alvor uhyggeligt. Politi og FBI bliver involveret, men Claire indser hurtigt, at hun ikke kan stole på ordensmagten. Det har hun anet, siden hendes storesøster forsvandt sporløst for mange år siden, og nu får hun sine bange anelser bekræftet.

”De smukkeste” handler om de værste ting, mænd udsætter kvinder for – og nej, din fantasi rækker næppe til at forestille dig det hele. Forhåbentlig da ikke. Det gør Karin Slaughters, og hun fortæller en historie, som man egentlig ikke har lyst til at læse til ende. Men som fanger én uhjælpeligt ind. Fy for pokker da.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter