0 kommentarer

Mig og ulven af Delphine Perret

af d. 23. august 2015
Info
 
Sideantal

64

Udgivet

2015

ISBN

978-87-93164-07-9

Originaltitel

Moi, leloup et les chocos

Udgave

1

 

“Mig og ulven” er historien om den store stygge ulv, som har mistet gejsten, fordi ingen er bange for ham mere og alle har glemt ham. Han bliver fundet en dag af en dreng, som vælger at tage ham med hjem og gemme ham i hans klædeskab på hans værelse, uden at der er andre der ved noget. Her udvikler der sig et, til tider sjovt og underholdende venskab mellem det umage makkerpar.
Historien er en rigtig lille hyggelig historie, som børn sagtens kan sidde og læse for sig selv, for billederne alene taler for sig selv. Det er faktisk mange gange mere underholdende bare at se på billederne end at læse teksten. Billederne har, selvom det kun er sorte meget enkle stregtegninger, utrolig meget udtryk som gør at man har lyst til at læse den igen og igen. Samtidig har den en meget god strejf af humor i sig, som både børn og voksne vil kunne grine af, uden at det bliver for fjollet. Børn fra cirka 2 år ville kunne være med til at læse den her historie, fordi der er så meget i historien, både det at være venner, holde på en hemmelighed, og så bare det at læse en lidt anderledes og sjov historie.
Men det at bogen ser lidt anderledes ud i dens udtryk, hvad både angår billeder og ikke mindst historien, gør den mere interessant. Nogle gange er det bare dejligt med noget helt simpelt og enkelt, hvad angår børnebøger, som mange gange er så vilde i deres udtryk, at man godt kan miste pusten.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter