0 kommentarer

Midgård 2 – Efteråret af Lise J. Qvistgaard

af d. 22. september 2016
Info
 
Sideantal

44

Udgivet

2014

ISBN

978-87-7719-532-7

 

Bjørn og Siri fortsætter deres rejse tilbage til Siris barndomshjem, i håbet om at kunne vinde hjemmet tilbage. På deres vej møder de Hord, en klog mand, som formår at tale med Guderne. Børnene får lov til at slå sig ned sammen med ham i hytten, de lærer af ham, hjælper ham og samler kræfter til deres videre færd.

Det viser sig igen, at også Siri har evnerne til at tale med Guderne. Det er en stor hjælp i en verden, hvor der er kamp om maden og hvor enhver slægt passer på sine egne. De nordiske Guder evner at være taknemmelige, så Siri får en smuk kniv hun kan tage med sig hjem.

Andet bind i serien om Siri og Bjørn er ligeså velskrevet som det forrige bind. Læsevenligheden er i top, samtidig med, at forfatteren ikke er gået på kompromis med handlingen. Bogen indeholder et kort resume at første bind i serien samt en ordliste med ukendte ord bagerst i bogen.

Denne gang er der en anelse mere variation i ansigtsudtrykkene, selvom illustrationerne selvfølgeligt fortsat er uden den store detaljerigdom. Det er dog selvfølgelig rart at stilen er holdt.

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter