0 kommentarer

Kettys blues af Eddie Thomas Petersen

af d. 15. september 2009
Info
 
Sideantal

414

Udgivet

2005

ISBN

87-91693-36-5

 

I udkanten af København bor Arne Brandstrup, en passioneret Rolling Stone fan der mod sin vilje er gået på efterløn. Han går og tuller rundt i sin kælder som han har indrettet til musikrum, hvor han og gutterne kan øve i det lille band de har, og han kan dyrke sin samling hvis perle er den guitar han har fået foræret af Stones guitarrist Keith Richards.
Hans naboer Mogens og Ketty er nyslåede lotto vindere, så Ketty har opsagt sit job for at slå sig ned som kunstner.
Ketty er nok det mest irriterende skvadderhoved man kan få som nabo, og da et dameblad en dag skal lave en artikel om de gipstorsoer hun fremstiller, eskalerer det hele. I den forbindelse vil de gerne låne Arnes guitar til baggrund i forbindelse med en fotoserie.
Da guitarkassen leveres tilbage er der sket en forbytning så Arne har fået en almindelig skoleguitar i stedet, og da Ketty ikke kan forstå hans ophidselse og samtidig kalder Keith Richards for Cliff Richard slår det klik for Arne..

En bog som på den ene side er rigtig god hvad angår handlingen, men som jeg alligevel har været meget længe om at læse, jeg har virkelig skulle tage mig sammen for at få den læst færdig. Den er simpelthen for kedelig/tung i sproget efter min mening.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter