0 kommentarer

Søstrenes hus af Charlotte Link

af d. 3. september 2007
Info
 
Forlag
Sideantal

572

Udgivet

2007

ISBN

87-90189-74-4

Originaltitel

Das Haus der Schwestern

 

Det tyske ægtepar Barbara og Ralph har i deres juleferie lejet et landsted i Yorkshire som hedder Westhill. 2 uger skal de være der og prøve at redde deres ægteskab, som hænger i en tynd tråd, da de begge altid har prioriteret deres karriere. Landstedet ejes af Laura, en ældre husholderske, som har arvet huset efter Frances Gray. Inden sin død nåede Frances at skrive sin livshistorie ned som har mange skjulte hemmeligheder og tragiske hændelser. Men inden hun dør gemmer Frances manuskriptet, da hun frygter at Laura vil tilintetgøre det, hvis hun får fat i det. Men det bliver ikke Laura som finder det, men derimod Barbara, og det sker ved et uheld.

Barbara starter med at læse det, men drages mere og mere ind i Frances historie. Om hendes barndoms kæreste, og om alle de svære valg Frances var tvunget til at tage på det tidspunkt, valg som får store konsekvenser langt ind i fremtiden. Dermed bliver både fortiden og nutiden rullet op og som læser bliver man hvirvlet ind i et drama som er svær at slippe. Sideløbende med Frances’ livshistorie hører man så også om Barbaras og Ralph dårlige ægteskab, som de forsøger at redde.

Det er så absolut en bog jeg kan anbefale at læse, det er en udpræget dameroman efter min mening. Kan man lide Lennox, Binchy, Pilcher eller noget i denne genre kan man bestemt også lide denne her.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter