0 kommentarer

I helvedeshundens gab -Charons sølv 3 af Lasse Bo Andersen

af d. 18. oktober 2019
Info
 
Sideantal

90

Udgivet

2019

ISBN

9788797083789

Udgave

1. udgave

 

I helvedeshundens gab, er tredje og afsluttende bog i Lasse Bo Andersens serie om Charons sølv, og tempoet fra de to første bøger holder lige til det sidste.

På trods af alle de problemer vores to venner Carl og Malte løber ind i, ender det godt for Carl. Man kan sige at hele den jagt hans morfar har sendte ham ud på, bevirker at Carls familie kommer til at finde sammen på en meget bedre måde end før. Men først skal de to drenge finde sølvet sammen med Carls onkel Henrik, og derefter få det afleveret til den rette ejermand. En opgave der kræver mod, kløgt og snilde, da der er mange som gerne vil eje skatten, ikke mindst Henrik.

Bogen har et lix tal på 23 og er målrettet de 10 – 12 årige. Men Lasse Bo Andersens bøger, har det med også at være god underholdning for voksne. Her i huset bliver de brugt som højt læsning for børnebørn, og selv om de er lidt yngre end målgruppen fungerer det fint. Faktisk er Lasse Bo Andersens bøger lidt et hit…så nu går vi igang med genlæsning af tidligere bøger medens vi venter på næste hårrejsende historie.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter