0 kommentarer

Happy hour af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

af d. 18. oktober 2019
Info
 
Sideantal

252

Udgivet

2019

ISBN

9788702280470

Udgave

1. udgave 1. oplag

 

Happy hour, er Anne-Sophie Lunding-Sørensens (1969) sidste bog i trilogien om anti-heltinden Elvira Gregersen. De to første bøger er Happy ending (2016) og Happy family (2018).

Elvira udvider forretningen med hjælp fra rockervennen Uno. Hun flytter biksen ind i en super lækker lejlighed på Frederiksberg, med mulighed for at fordoble indtjeningen, men alt har sin pris. Uno, der skal ind og ruske tremmer, vil have Elvira til at holde opsyn med sin 17 årige datter Josephine, der er kommet i lidt dårligt selskab. En opgave der ikke er helt så enkel som det lyder. Samtidig må Elvira også forholde sig til at der er andre interessenter der har fået kik på hendes biks, og som om det ikke er nok, så vil jobcentret have hende ud i arbejdsprøvning.

Jeg elsker når bøger er skrevet så man ser filmen man læser, og det formår Anne-Sophie Lunding-Sørensen, i den grad. Samtidig er skrivestilen umådelig humoristisk og underholdende. Jeg er i den grad kommet til at holde af de tre bøger om Elvira Gregersen og hendes verden, og det er helt sikkert det ikke er sidste gang jeg har læst dem. Så mangler du læsestof til efterårets rusk, så slå dig ned med en kop te i selskab med Elvira…du vil ikke fortryde det.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter