0 kommentarer

Hejrens tegn Af Lian Hearn

af d. 23. juli 2009
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

335

Udgivet

2004

ISBN

87-02-02725-9

Originaltitel

Grass for his pillow

 

Takeo er splittet. På den ene side svor han at være stammens mand fremover og på den anden side lovede han Shigeru at tage sig at Kaede og Otoriklanen. Sammen med stammen kan Takeo både mærke sit tilhørsforhold til sit Kikutablod, men også hans mors opdragelse af ham – og hans troskab overfor Shigeru, selvom Shigeru nu er død.

Opdragelsen af Takeo i stammens center er hård, mest fordi Takeo ikke er til at bure inde som sådan og med hans evner er det heller ikke ligetil at holde ham fra det han vil. Og Kaede er som altid i hans tanker, når ikke tanken går på hævn, på blod og på loyalitet.

Anden bog i serien om Lord Otori Takeo fortsætter umiddelbart, hvor bog 1 sluttede og fascinationen af serien svækkes klart ikke i denne fortsættelse. Selvom jeg længtes efter at se Takeo gå frem med bål, brand og hævn i sine øjne er historien stadig skrevet så flydende og let at selv en beskrivelse af hans mere eller mindre ufrivillige ophold hos Kikutaerne fænger. Jeg lånte bog om eftermiddagen på biblioteket og om aftenen forbandede jeg at den af mig reserverede bog 3 ikke var i min besiddelse. Jeg kan stadig fuldt ud anbefale serien.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter