0 kommentarer

Giv slip af Amy Daws

af d. 25. januar 2021
Info
 
Sideantal

349

Udgivet

2020

ISBN

978-87-02-28444-7

Originaltitel

Challenge - Harris Brothers Book 1 (oversat af Elisabeth Kiertzner)

Udgave

1.

 

Indie Porter er en af de yngste læger på afdelingen. Hendes intellekt og målrettede attitude har ført hende længere, end mange af hendes jævnaldrende. Men selvom Indie er foran på karrierepoint, er hun bagud når det kommer til kærlighed og sex. Hun er 24 år, har aldrig haft en kæreste, og er stadig jomfru. Sammen med sin eneste og tætteste veninde lægger hun en plan for, hvordan hun skal komme i gang med denne del af sit liv. Første mål er at finde en selvsikker player-type, som kan give Indie den seksuelle erfaring hun mangler.

Camden er fodbold. Fodbolden er hans liv. Så da han pludselig bliver skadet under en kamp, bliver han bange. Selvom han ikke vil indrømme det, er han i tvivl om hvem han er uden fodbolden. Derfor er det en kærkommen distraktion, da den smukke unge læge Dr. Porter skal behandle ham. Camden bliver hurtigt meget mere interesseret i hende end i sin egen kommende operation.

Giv slip er en erotisk, romantisk roman om sport og kærlighed. Med den lærte jeg en ny genre at kende – sportsromancen. Men heldigvis (i hvert fald for mit vedkommende, som en der ikke er videre fodboldinteresseret), er der mere fokus på kærlighed end på fodbold. Det er en meget dialogbaseret bog – og dialogen flyder heldigvis fint – som på skift tager læseren med ind i hovedet på Indie og Camden, så man får lov at opleve deres møde fra begges synspunkt.

Giv slip er bog, du skal kaste dig over hvis du ønsker en forholdsvis forudsigelig kærlighedshistorie, der ikke kræver det store af sin læser. Er du fan, kan du glæde dig over at dette er første del i en serie om Harris brødrene og deres kærlighedsliv.

Anmeldereksemplar

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter