0 kommentarer

Fodspor i sandet af Judith Lennox

af d. 6. december 2006
Info
 
Sideantal

398

Udgivet

2001

ISBN

87-623-0126-8

Originaltitel

Footprints on the sand

 

Romanen “Fodspor i sandet” kredser om familien Mulgrave. Vi møder dem første gang i 1920 og følger dem frem til 1960. Det er især familiens tre børn, der er udgangspunktet, og som vokser op i en for datiden atypisk familie, hvor nomadelivet er hverdagen. De flytter fra land til land, men tvinges til at tage tilbage til England, da 2.verdenskrig bryder ud. De tre børn Jake, Faith og Nicole er vidt forskellige og de prøver hver især at finde deres rolle i samfundet. Nicole er sorgløs og impulsiv og forlader mand og barn for sin karriere. Jake er rastløs og har svært ved at finde sig selv. Faith derimod er familiens rolige støtte, der hjælper familien i nød, selvom hun selv har problemer nok. Hendes kamp for kærligheden er lang og hård..

Denne roman må siges at være en typisk Lennox roman. Hovedpersonerne går mange prøvelser igennem, dog lykkes det dem til sidst at finde meningen med livet.

Romanen er ganske underholdende, men er meget følelsespræget. Den er perfekt ferielæsning, da man virkelig får lyst til at rejse, når man læser bogen og hører om de forskellige steder familien Mulgrave besøger.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter