0 kommentarer

Flyv, min fugl! af Lesley Barnes

af d. 28. juni 2016
Info
 
Sideantal

12

Udgivet

2016

ISBN

978-87-17-04575-0

Originaltitel

Flyaway (oversat af Lise Heilesen)

Udgave

1. udgave

 

Prinsessen var så glad for sin fugl. Hver morgen sang den smukke toner for hende.

Men en dag flyver fuglen sin vej, og prinsessen forsøger alt hvad hun kan for at få fuglen tilbage. Hun vil så gerne have at den igen skal synge for hende. Hendes søgen fører hende igennem hele slottet. Da fuglen endelig fanges bliver prinsessen dog stillet i et stort dilemma – For fuglen er ikke længere glad og tilfreds med at være fanget i et bur.

“Flyv, min fugl!” er en smuk bog. De detaljerige og farverige illustrationer er smukke, både for børn og voksne læsere. De mange smukke fugle og dyr, de gyldne detaljer og de livlige slotsscener er smukt udførte.

Små spørgsmål på hver side giver læseren rig mulighed for at kigge ekstra grundigt efter på hver side, og på den måde få øje på flere detaljer. Bogen er på den måde rigtig god til de mindste, da den lader dem deltage i historien, og både øver dem i at lede, og tælle til ti. Bogen har flapper der kan åbnes (hvorfor bogen frarådes til børn under tre år – Jeg vil dog godt mene man kan læse bogen for de mindste også!). Flapperne er med til at føre historien videre.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter