0 kommentarer

Flodens folk af W. Michael Gear Og Kathleen O’Neal Gear

af d. 24. november 2009
Info
 
Sideantal

543

Udgivet

2009

ISBN

978-87-21-03523-5

Originaltitel

People of the River

 

Folket sulter. Høsten har slået fejl – igen. Guderne straffer sit folk. Og hvad værre er, end ikke de dygtigste præster og præstinder kan nå ind til guderne, vejen til underverdenen er blevet dem spærret.
Tharon har styret sit folk ud i denne unåde. Som hersker af byen Cahokia er han hersker over den dominerende by i området. Hans mange pålagte skatter i form af naturalier får de små stammehøvdinge til at vende sig imod ham

Et lille håb spirer dog i form af en lille pige. En pige på ikke mere end 10 år. Hendes særlige evner udi det åndelige vil måske kunne redde folket – hvis hun altså kan blive klar i tide.

Dette er den sjette bog i forfatterparrets serie om de først amerikanere – Men at den er del i en serie betyder langt fra, at den ikke kan læses selvstændigt – Sammenhængen mellem bøgerne er ikke større end at man kan læse dem hver for sig.
Det er en “hyggelig” bog på den måde at den ikke kræver videre fortolkning, men er meget ligetil – Med temaer som krig og kærlighed, loyalitet og had, brændende venskaber og drab.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter