0 kommentarer

Fjendespor af Keld Broksø

af d. 5. oktober 2019
Info
 
Sideantal

406

Udgivet

2019

ISBN

9788797073674

Udgave

1. udgave 1. oplag

 

Fjendespor er den 6. spændingsroman af Keld Broksø, og handlingen bærer præg af at Keld Broksø har stort kendskab til Albanien og Balkan, og har researchet grundigt inden han har skrevet bogen.

Kriminalbetjent Stefan Kushova Andersen er i New York på et FBI kursus, da han ufrivilligt bliver kastet ind i en blodfejde mellem Albanske klaner. Da hans egne rødder stikker dybt i den albanske jord, bliver han nødt til at kaste sig ind i kampen, for at redde sit eget liv. Det viser sig hurtigt at der ligger mere bag end bare en gammel familiefejde. Det startede med et pyramidespil, men udviklede sig hurtigt til kampen om mange penge, narko samt menneske- og våbensmugling.

Selv om handlingen er spændende, havde jeg alligevel svært ved at komme gennem bogen. Jeg kan ikke helt sætte en finger på hvad det var, men jeg blev aldrig helt fanget. Især er første del af bogen meget tung, næsten til at falde i søvn over. Det er lidt ærgerligt, for jeg oplever at Keld Broksø gerne vil mere med denne bog, end kun at skrive en spændingsroman.

Keld Broksø er journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter. Han har læst kulturgeografi på Københavns Universitet.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter