0 kommentarer

Ferietyveriet af Daniel Zimakoff

af d. 3. januar 2007
Info
 
Sideantal

140

Udgivet

2006

ISBN

87-02-05216-4

Originaltitel

Ferietyveriet

Udgave

1.udgave

 

Bogen handler om den 10-årige Albert og 8-årige Selma, som skal på ferie til Italien med hele familien. Da deres gamle bil ikke er stor nok til at rumme to voksne og fire børn, køber de en brugt bil af Skov, som ejer det lokale supermarked. Problemet er bare, at bilen dagen efter bryder sammen. Skov siger, at der ikke var noget galt med den, da han solgte den til Morten (Albert og Selmas papfar), så han vil ikke betale 30.000 kr. til en ny motor. Deres tur til Italien hænger nu i en meget tynd tråd. Men Albert og Selma vil ikke bare holde til ved Roskilde Fjord hele deres ferie. De tager derfor sagen i egne hænder og er ligeglade med loven.

Jeg synes, det er en god bog, men det er ikke den bedste bog, jeg har læst. Bogen er nem og hurtig at læse, men nok mest beregnet til hyggelæsning. Det er en sjov og underholdende historie om en stor familie, der ikke har så mange penge. Jeg synes omslaget og illustrationerne er rigtig grimme og kedelige. Personerne er tegnet gammeldags. Jeg tror, det ville få flere til at læse bogen, hvis tegningen på omslaget og hele omslaget, var mere farverigt, og der var gjort mere ud af det.
Jeg giver bogen 3 ud af 5 stjerner, fordi den nok ikke er beregnet til min aldersgruppe, og jeg synes den er lidt kedelig. Bogen er nok mest beregnet til børn i 8-10 års alderen. I den alder vil man nemlig synes, den er mere sjov.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter