0 kommentarer

Farligt begær af Sandra Brown

af d. 18. marts 2009
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

460

Udgivet

2005

ISBN

978-87-11-29321-8

Originaltitel

Chill factor

 

Det var lange og seje 460 sider, at komme igennem “Farligt begær” af Sandra Brown.

En forudsigelig og ideforladt kærligheds-thriller, der fik mig til at mindes ungdommens “succes-romaner”, mættet med hed sex og en forudsigelig spændingsspiral.
Jeg læste artigt de første 2/3 af bogen, linie for linie – men den sidste 1/3 kunne jeg ikke komme igennem på ret vis, men måtte skimme siderne for at få det overstået! Havde det været en film, ville det så afgjort have været en B-film!

Den banale handling centrerer sig om Lilly, der er på vej hjem fra sin afsides liggende hytte midt i en snestorm. Et kort stykke fra hytten, påkører Lilly imidlertid en mand, der mod alle odds har vovet sig ud til fods i det dårlige vejr. Det viser sig, at Lilly kender manden som en freelancejournalist, som hun perifert har flirtet med – en tiltrækning, hun lagde låg på, da hun på det tidspunkt var gift.
På grund af det dårlige vejr, bliver parret nødt til at vende tilbage til hytten, og Lilly prøver at skaffe hjælp til den sårede mand ved at lægge en besked på sin eksmand Dutch’s telefonsvarer.
Dutch er politimand i byen og midt i et mysterium om 5 kvinder, der er sporløst forsvundet i området.
Lilly tager journalisten med tilbage til hytten og de indstiller sig på, at det kan vare længe, inden Dutch kan skaffe hjælp og komme frem til hytten.
To mennesker, der engang har været tiltrukket af hinanden, alene i en ensom hytte – med tanken om de 5 forsvundne kvinder – man kan næsten gætte sig til, hvad der vil ske – og det sker.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter