0 kommentarer

En plads i solen af Liza Marklund

af d. 17. februar 2009
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

589

Udgivet

2008

ISBN

978-87-638-0828-6

Originaltitel

En plats i solen

 

Annika Bengtzon er blevet sendt til Spanien for at dække mordet på en svensk familie i Marbella. Hun er ellers blevet tilbudt et redaktør job, men har takket nej, og har dermed sat sig i en lidt speciel situation på avisen.

Imidlertid sendes hun til Marbella i Spanien for at dække mordet på en svensk familie. Familien har været fastboende i Marbella i en årrække. Tilsyneladende er hele familien ved et uheld blevet gasset ihjel under et indbrud i deres villa, men det viser sig snart, at der er ligger helt andre ting til grund for dødsfaldene.

Annika er efterhånden en ret garvet journalist og oppebærer også en vis respekt på “Kvällspressen”.
Hun kæmper stadig for at frigøre sig fra eksmanden Thomas, som bor sammen med “Sophia Fucking Skide Grenborg”, og som hun har delt forældremyndigheden over deres to fælles børn med. Hun kæmper også stadig med myndighederne for at få forsikringssummen udbetalt på hendes nedbrændte hus.

Historien har mange tråde tilbage til den forrige bog, og får til sidst knyttet mange løse ender sammen, både hvad angår kriminalplottet og hvad angår Annikas private liv.
Som sædvanlig er bogen godt skrevet, med et passende mix mellem kriminalromanen og historien om Annika Bengtzon’s ualmindelig spændende og anderledes personlighed.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter