0 kommentarer

Drengen og drilleblæren af Christina Frost

af d. 26. januar 2023
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2022

ISBN

978-87-974184-0-6

Originaltitel

Drengen og drilleblæren

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Bogen handler om at nogen børn tisser i bukserne og i det hele taget har svært ved at styre deres blære. Det kan være af flere årsager og man får nogen ideer til at hjælpe barnet med problemstillingen. Man kan drikke mere og jævnligt så blæren gøres lidt større. Man kan lave et skema over hvornår og hvor tit man skal huske at tisse. Og man kan glæde sig over at man måske ikke er det eneste barn med det problem, for selve historien viser tydeligt at flere børn har en blære der driller dem. Man kommer også ind på at det kan være lidt pinligt at have dette problem.

Det er en bog der henvender sig til barnet hvor problemet er og måske også til andre børn så de kan lære at skulle det ske for en af deres venner så skal man ikke drille dem med det. Og den henvender sig til voksne som har brug for en nem måde at få barnets problem italesat.

En enkel historie som der ikke er så mange dikkedarer ved og som ikke efterlader det store indtryk hos læseren. Flotte illustrationer, nogen som barnet kan farvelægge og andre som blot gør historien lidt mere hyggelig at læse. Det fungere godt i helhed. Der kunne sagtens have været mere kød på selve historien, men i al sin enkelhed så er den nem at gå til og forstå. Selve bogens design er lidt svært at sidde med, den aflange form på bogen er ikke særlig praktisk med mindre man sidder ved et bord og læser. Og det er ikke en bog som barnet kan læse selv, for teksten er ikke helt nem. Så som højtlæsning vil den faktisk nok fungere bedre.

Enkel historie, flotte illustrationer, men meget mere er der ikke at sige lige der.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket

 

Bedømmelse
Karakter