0 kommentarer

Den store numsebog af Majbrith Andersen

af d. 22. januar 2013
Info
 
Sideantal

28

Udgivet

2008

ISBN

978-87-7916-330-0

 

‘Den store numsebog’ er en bog, som er svær at gå forbi, da den vækker ens nysgerrighed. Den handler om numsen, hvordan den ser ud, og hvilke funktioner den har. Den fortæller blandt andet, at nogle numser er store, andre er lange og nogle har hår på. Den viser også, at selv om at numsen er lidt et tabu, kan den bruges til meget. Hvis vi ikke havde den, kunne vi ikke leve, da den gør, at vi kan komme af med den mad vi ikke har fordøjet. Kvinder bruger den også til at tiltrække mænd. De går og vifter med den, og viser hvor fin den er. Den handler også om hvordan vi opfatter numsen, og om hvilke “regler” der er i samfundet.

Ud fra dens opbygning ligner den en børnebog, men børnene skal nok være omkring 10 år før de får lov til at læse den, da den anvender et upassende sprog nogle gange. Sproget i bogen er lidt barnligt, men det er også det, som gør den sjov. Der er ikke særlig meget tekst i den, men en masse billeder, som passer sammen med teksten.

Bogen er ikke så nem at finde på biblioteket, men det er dog muligt at finde den efter lidt søgning.

Jeg tror også at det er en bog, som man kunne havde det lidt sjovt over sammen med nogle øl, selvom den er lidt mærkelig.

Den får kun 2 stjerner, fordi den mangler noget for at være rigtig komisk, og den har nogle dele som jeg ikke ville læse for mit barn i en meget ung alder.

 

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter