0 kommentarer

Dødeligt begær af Susanne Ahlenius

af d. 3. november 2017
Info
 
Sideantal

303

Udgivet

2017

ISBN

978-87-93618-01-5

Originaltitel

Dödlig äträ - oversat fra svensk af Dorthe Klyvø

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Bum bum… jeg sidder her og har lyst til at skrive, at jeg føler mig sat tilbage til sådan en halvgammel støvet detektivfilm. Men samtidig så irriterer det mig, at der bare ikke er gods nok i den – historien altså. Jeg føler jeg har læst en masse lignende, og det er i virkeligheden nok derfor at mange krimier aldrig rigtig fanger mig. Jeg havde dog regnet med noget andet i forhold til denne, for en erotisk krimi lyder jo i sig selv interessant. Det blev den bare ikke for mig.

Det er første del i en trilogi og normalt vil jeg mene, at har man læst den første så skal man også give den næste en chance, men det er jeg ikke sikker på jeg vil, når den tid kommer. For så skal der være noget i første del der fanger mig og gør mig nysgerrig. Og det er der ikke her.

Alice Lund, ung opdager, sendes til London for at hjælpe med at opklare en grim sag. Man er på jagt efter en seriemorder som har et underligt kendetegn. En slags kærlighedserklæring som der efterlades ved hvert offer. Alice gør et godt stykke arbejde og finder jobbet spændende og det at være i London ligeså. Vi er også med hende da hun møder en bartender som virkelig gør hende opstemt og tænder hendes lyst og begær.

Det hele bliver bare ret overfladisk og ligner mange andre krimier på markedet… ja så er der lige lidt ekstra sex i bogen og fred være med det. Men det er jo sådan set ikke det der er mest interessant. Sex kan komme i mange udformninger, og der er ikke rigtig noget nyt under solen her.

Det er helt sikkert et forsøg på at skrive en erotisk dragende og lidt skræmmende krimi, men der er bare ikke nok til at man som læser virkelig føler sig på bølgelængde med hovedpersonen. Og derfor bliver det hele for mig at se en smule tamt.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter