0 kommentarer

Det smaragdgrønne atlas af John Stephens

af d. 5. august 2011
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

429

Udgivet

2011

ISBN

978-87-7105-160-5

Originaltitel

The Emerald Atlas

 

De 3 forældreløse søskende Kate, Michael og Emma flyttes fra børnehjem til børnehjem, da der ikke er nogle, der vil have dem. Kate, der er den ældste, forsøger at holde sammen på søskendeflokken, for hun har lovet sin mor at beskytte de 2 små. Løftet gav hun som bare 4 årig, da forældrene pludselig forsvandt, dog med løftet om, at de alle skulle ses igen. Men der er nu gået 10 år siden den dag, og Kate er begyndt at tvivle.
Da de bliver overflyttet til den mystiske dr. Pyms børnehjem, begynder der dog at ske mærkelige ting. De finder en magisk bog, som fører dem frem og tilbage i tiden, og de finder ud af, at de alle 3 er en del af en stor profeti. Og dermed også jaget vildt. For der er mange, der gerne vil af med de 3 søskende, men det er lettere sagt end gjort. En magisk verden åbnes for børnene, men det er ikke kun god magi, de finder. Og kampen mod det onde bliver både hård og dramatisk.

“Det smaragdgrønne atlas” er en skøn fantasy bog, både for børn og voksne. Man suges fuldstændig ind i den magiske verden, fyldt med dværge, parallelle universer og troldmænd. Bogen er den første i den serie på tre, og jeg glæder mig allerede til den næste kommer i 2012, så jeg kan finde ud af, hvad der videre hænder de 3 søskende.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter