0 kommentarer

Den kinesiske forlovelse af Kevin Kwan

af d. 19. juni 2019
Info
 
Sideantal

464

Udgivet

2019

ISBN

978-87-400-5383-8

Udgave

1

 

Ekstravagance, familiehemmeligheder og penge penge penge…

I “Den kinesiske forlovelse” bind 2 følger vi igen Rachel Chu og Nick Young, og deres familiers hektiske og hemmelighedsfyldte liv. Nick er ligeglad med at give afkald på det luksuriøse liv og kæmpe formue og prioriterer i stedet sin drøm om at blive gift med kærligheden i sit liv, Rachel.

Dette simple ønske bliver dog en større udfordring for parret. På den ene side har vi Nick’s kære mor Eleanor, som har mange hemmeligheder og skumle planer. På den anden side hører vi om Rachel, der altid har manglet sin biologiske far, men ved et tilfælde finder hun ham – og pludselig står de midt i en verden af glitter, fede biler og kæmpe bygninger – igen. Vi bliver taget med til de rige menneskers forunderlige verden. Ikke blot almen rige, men Kina-rige; og denne gang er det fra Rachels side af familien. En verden hun slet slet ikke havde regnet med, at hun var en del af.

 

Bind 2 er ligeså prangende og fyldt med glitterrige og farverige beskrivelser som den forrige bog. Det er så langt ude, men så vanvittigt underholdende på samme tid. Jeg elsker persongalleriet, der er mange! Og jo til tider bliver det svært at holde styr på. Kevin Kwan kunne med fordel have lavet et stamtræ i denne bog også (stamtræet findes i bind 1!), så det blev lidt lettere for den forvirrede læser. Men da man bliver hvirvlet ind i en kæmpe magisk verden – der kan gøre enhver shopaholic misundelig – som man slet ikke kan få nok af, vil man læse bogen på få dage. Værd at nævne at dette er en serie, der skal læses i rækkefølge, man kan altså ikke nøjes med/starte med at læse bind 2.

Personligt er jeg vild med Astrid Leong. Hun er en af de rige-rige, men hun er ikke som de andre. Hvor de andre flasher sig for medierne og ønsker al omtale, lever Astrid og hendes familie med fokus på diskretion. MEN Astrid har ben i næsen, og man skal ikke undervurdere hende.

 

Der er humor, vanvittige satiriske scener, skandaler i lange baner og ikke mindst yderst tilfredsstillende situationer med hævn. En verden almene mennesker slet ikke kan relatere sig til, men det gør det blot endnu mere spændende, og man sluger side efter side og hungrer efter Kwan’s pompøse beskrivelser af sladder, drama og mad i ekstraordinære mængder!

 

Bogen er ingen skuffelse, og den er læst på kort tid! Sæt dig til rette og lad dig blive opslugt af en verden fuld af diamanter, Haute Couture, kunstværker og private jetfly; kort sagt alt dét, som de færreste kender til.

Lån bogen på biblioteket

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter