0 kommentarer

Den blå drage 2 – Starter i skole af Ry Kristensen

af d. 9. oktober 2018
Info
 
Sideantal

40

Udgivet

2017

ISBN

978-87-999479-1-1

Udgave

1. udgave, 2. oplag

 

Dette er bog nummer to i denne lille fine serie. Denne gang møder vi hovedpersonen Blå som skal starte i skole. Det har han ikke meget lyst til, han vil hellere være hjemme hos Mynte og Bark, mor og far. Men de får ham overtalt til at de går sammen derhen så han kan se hvad det hele handler om. Og da de kommer derover er han lidt genert, for de andre kigger sådan på ham og han ved godt hvorfor. Han skiller sig nemlig ud fra mængden da han er den eneste blå drage. Det er nemlig ikke almindeligt at man er blå som drage. Grøn, rød, sort og brun, men ikke blå. Nå men Blå kommer til at sidde ved siden af en rød dragepige og de bliver hurtigt gode venner. Og da første skoledag er slut er Blå træt men alligevel glad for at være kommet i skole.

Denne bog henvender sig til børn der er 8 år og opefter hvis de selv skal læse men den egner sig også godt til højtlæsning. Den er nem at gå til og forholdsvis nem at læse selv. Og så er den underholdende for alle barnlige sjæle hvorfor man som voksen føler man får en kort men god historie.

Bogen er som sagt nummer to ud af tre, men forfatteren giver udtryk for at flere bind venter, så det vil jeg personligt se frem til, da historien er rigtig fin og man som læser bliver fanget og derfor gerne vil høre mere.

En bog som jeg helt sikkert kan anbefale og har du ikke læst første bog i serien, så kan du godt læse denne for sig selv, men man får alligevel lidt mere med hvis man også læser bog nummer ét “Det blå æg”.

En serie der er værd at stifte bekendtskab med og som jeg håber mange børn vil få stor glæde af fremover.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter