0 kommentarer

Den afrikanske forbandelse af Kim Langer

af d. 16. marts 2009
Info
 
Forfatter
Genre
Sideantal

247

Udgivet

2009

ISBN

978-87-638-1013-5

 

”Den afrikanske forbandelse” handler om den danske slavehandel, der på det tidspunkt historien starter er nærmest ikke eksisterende. Slavehandelen er stoppet helt på de danske forter i Afrika. Købmanden Esben Wulff er blevet sendt ned til Afrika, for at få den danske slavehandel til at blomstre igen, og med sig har han fået et stort slaveskib med plads til næsten femhundrede slaver.
Historien bliver fortalt fra flere synsvinkler, og man hører om, hvordan pigen Ama og hendes landsby bliver fanget af slavejægerne. Så hører man om, hvordan Esben Wulff får startet slavehandelen igen fra flere forskellige synsvinkler.

Jeg kan meget godt lide bogen fordi, at bogen er meget spændende, og man kan næsten ikke tage sig sammen til at ligge den fra sig igen. En detalje jeg syntes er meget god ved bogen, er at den faktisk er skrevet over en virkelig begivenhed, og mange af figurerne i bogen faktisk findes i virkeligheden, som f.eks. Doktor Isert, og Købmanden Esben Wulff. Så er der selvfølgelig også den virkelig gode detalje i bogen, at der bagerst i bogen står hvad der i virkeligheden skete, og hvor man så kan se, hvad af det der skete i bogen, som der ikke skete i virkeligheden.
Jeg vil anbefale bogen til alle over tolv år.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter