0 kommentarer

De udødelige 2: Ulvepigen af Tamora Pierce

af d. 17. marts 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

228

Udgivet

2004

ISBN

87-588-0680-6

Originaltitel

Wolf-speaker

 

De udødelige, som guderne burede inde for over 400 år siden, vandrer igen på jorden og spreder skræk og usigelig rædsel. Nogle af dem har slået sig til den blodtørstige kejser Orzone, manden der stod bag angrebet på Alannas borg. Orzone har fundet en mine i landsbyen, hvor Daine boede, og hun graver udødelige for ham for at finde de magtfulde, sorte opaler. Men hans aktiviteter udelægger landet og forurener jorden, derfor bliver Daine kaldt hjem af ulveflokken hun engang boede sammen med. Med sig bringer hun Numair og sin lille drage-unge, og sammen skal de forhindre Orzones planer, der strækker sig længere end nogen af dem havde regnet med.

”Ulvepigen” er anden bog i serien om pigen Daine med den vilde magis gave. Den har samme level af spænding og fantasy som den foregående, men i denne bliver mange flere udødelige væsner præsenteret, og man forstår straks hvorfor guderne lod dem spærre inde.

Universet som Tamora Pierce har skabt bliver ved med at fascinere mig, og selvom folk kalder dem børnebøger, er de langt fra barnlige. De er så uhyrlige gode, at det tog mig fire dage at læse hele serien bestående af fire bøger. Var det ikke fordi jeg skulle i skole, havde jeg sikkert kun brugt to. Og som et ekstra plus glemmer man dem ikke det øjeblik sidste side er vendt. Man kan blive ved med at forundres og glædes ved dem. Helt klart værd at læse.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter