0 kommentarer

De magiske møgunger – den første historie af Neil Patrick Harris

af d. 23. august 2018
Info
 
Sideantal

265

Udgivet

2018

ISBN

9788711697641

Originaltitel

The Magic Misfits
Oversætter: Nana Baaner Klitgaard

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

Carter Locke er sprunget på et tog på vej væk fra sin onkel Sly, der er en gadesvindler og lever af at franarre folk deres værdier ved lidt trylleri. Denne flugt bringer ham til Kildevæld, en lille by ude på landet. Her møder Carter tryllekunstneren Dante Vernon, der tager ham med i sin butik.

Dette bliver starten på nye venskaber med en gruppe børn, som hver på deres måde er lidt specielle, og kan noget med tricks og magi. Så da B.B. Bossos Tivoli kommer til byen for at stjæle en kæmpe diamant, beslutter Carter og hans venner at forhindre dette.

‘De magiske møgunger’ er på mange måder en magisk bog. Den er fantastisk godt skrevet, målgruppen er de 8 – 12-årige, men jeg skal hilse at sige: som oplæser har jeg også nydt den.

Den er vel illustreret, den fuld af magiske tricks, som læseren lærer undervejs og så er der skrevet skjulte beskeder, som kan findes med lidt ekstra opmærksomhed. Jeg er meget begejstret for bogen og kan varmt anbefale den som samlingspunkt for børn og forældre når det er læse og hygge tid. Så hvis Neil Patrick Harris kan holde stilen på samme humoristiske og livgivende måde i de næste bøger, så står børnebørnene og jeg parat når de udkommer.

Lån bogen på biblioteket

 

Bedømmelse
Karakter