0 kommentarer

De dødes kald af Kelley Armstrong

af d. 26. januar 2012
Info
 
Sideantal

390

Udgivet

2011

ISBN

978-87-11-42567-1

Originaltitel

The summoning

 

”De dødes kald” er den første bog i serien “mørkets kræfter” og handler om den 15-årige Chloe der en dag vågner af en drøm. Hun drømte, at hun var en lille pige og at hun skulle babysittes. Og da babysitteren kalder på hende fra kælderen vil hun ikke. Hun er bange for kælderen og vil ikke derned. Da hun bliver tvunget til det ser hun et lig, der fanger hende.

Hun vågner badet i sved og tager af sted i skole. Hendes mor er død og hendes far rejser meget væk. Da hun på vej mod skole opdager en dreng, der springer foran bilen skriger hun. Chaufføren råber op om hvad der er galt, men drengen er væk. Chloe er nu super nervøs for resten af hendes dag. Hun ser bag skolens mørke scene noget der forskrækker hende og hun løber ud på wc’et. Der opdager hun, at hun har fået sin manglende menstruation og tror at det er hormonerne, der gør hende forvirret. Da hun igen kommer ud hører hun nogen kalde og går efter det. Hun havner i et tomt klasseværelse. Da nogle lærere, der har ledt efter hende, kommer ind, dukker liget frem. Det er blodigt og skræmmende og Chlo skriger. Lærerne tager fat i hende men hun stritter imod. Chloe begynder at kæmpe imod lærerne, fordi de ikke vil slippe hende.

Chloe vågner på hospitalet med hendes moster ved sin side. Hun fortæller, at Chloe har brug for hjælp, da hun ser ting hun ikke burde, og skal sendes til Lyle House, som er en privatklinik for unge med psykiske problemer. På hende ophold på klinikken opdager hun, at hun virkelig kan se genfærd og er en meget speciel person. Men Chloe er ikke den eneste specielle på Lyle House og et farligt eventyr om hemmeligheder og magi begynder.

Bogen er rigtig god og er beskrevet rigtigt godt. Den indeholder de meget populære emner som: teenage-problemer, magi, mystik og med en smule gys på toppen er bogen i verdens klasse. Det er en af de bedste bøger jeg har læst. Den er meget svær at lægge fra sig. Den slutter dog meget pludseligt, så hav 2’eren klar.

En bog i verdensklasse

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter