0 kommentarer

Åndernes hvisken af Kelley Armstrong

af d. 26. januar 2012
Info
 
Sideantal

359

Udgivet

2010

ISBN

978-87-11-42566-4

Originaltitel

The awakening

 

”Åndernes hvisken” er anden del af serien ”Mørkets kræfter”. Chloe er fanget af Edison gruppen sammen med Rae og Tori. På den klinik finder Chloe ud af, at de laver eksperimenter på de paranormale børn, og flere af de foregående forsøg er gået galt og børnene er døde. Derek og Simon har formået at slippe væk, men Edison gruppen leder efter dem. Chloe har aftalt at sted at mødes med dem når hun slipper fri. Men Chloe er fanget og kæmper med sine kræfter og indre sorg. Hendes moster har forrådt hende og Rae, hendes ven, vil ikke hjælpe Chloe med at slippe væk. Men heldigvis har Chloe Liz, som er et genfærd, men stadig kan bevæge ting. Chloe finder oplysninger på en af lægernes kontor og da hun skal med ud og lede efter drengene, slipper hun væk sammen med Tori, som pludselig vil væk fra sin dominerende mor.

Da de finder drengene går eventyret videre – de skal finde en mand ved navn Andrew, som måske kan hjælpe dem videre. Men med Edison gruppen efter sig og Chloes far, der har udlovet en million som dusør for at finde hende, må de gå forsigtigt frem. Og så hjælper det ikke, at Chloe kan fremmane døde mens hun drømmer…

Bogen er ligesom den foregående super god, den beskriver historierne godt, og der står meget mellem linjerne. Temaerne er: udvikling, mytisk, hekse, troldmænd, varulve, nekromantiker, frygt og gys.

En bog der varmt kan anbefales.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter