0 kommentarer

Cirkelines museskole af Hanne Hastrup

af d. 5. november 2016
Info
 
Sideantal

28

Udgivet

2016

ISBN

978-87-638-4226-6

Udgave

1. udgave

 

Ingolf og Frederik skal lære bogstaverne at kende, så derfor har Cirkeline lavet en skole. Hun lærer musene om alfabetet og bogstaverne, hvordan de ser ud, hvilke lyde de siger, og hvad der rimer på dem. Undervisningen foregår både indenfor og ude i haven.

Efter 5 års pause er Hanne Hastrup tilbage med endnu en dejlig og fantasifuld bog om Cirkeline og hendes venner. Den her gang introducere hun børnene i bogstavernes verden. Bogen er, som vi alle elsker og husker dem, fyldt med farverige billeder og sjove fortællinger. Det er en bog, som ikke kun gør os til tilskuer, den formår også at lade os være aktive deltagere. Vi bliver præsenteret for forskellige bogstaver, og hvad der starter med de forskellige bogstaver, for så selv at finde på nogle ord der starter med de forskellige bogstaver. Det er ikke endnu en ”bogstav bog”, men mere en legebog, som ikke kun gør os til passive læsere, men mere aktive læsere.

Man kan sagtens starte med at læse bogen for børn omkring de 5 år, for den er virkelig underholdende, og gør det at læse og lære til en leg. Bogen kan læses igen og igen, for man kan finde på nye ord og nye rim, hver gang man læser den, det vil gøre den sjov og ny hver gang. Og samtidig er billederne med til at understøtte denne dejlige bog, der er fyldt med Cirkelines farverige univers.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter