0 kommentarer

Bødlen af Chris Carter

af d. 1. november 2011
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

383

Udgivet

2011

ISBN

978-87-7677-234-5

Originaltitel

The Executioner

Udgave

1.udgave

 

Ondskab af værste skuffe åbner ballet i “Bødlen” og det bliver værre og værre som historien skrider frem. Først finder man en katolsk præst halshugget udenfor skriftestolen – hans hoved er væk og erstattet med et hundehoved. Senere finder man en kvindelig ejendomsmægler stegt til døde – og snart følger flere bizarre mord.

I starten tror kriminalkommisær Hunter, at der er tale om rituelle drab, men det viser sig, at der ligger en mere sofistikeret årsag bag og at alle ofre er nøje udvalgte. Alle er døde på den måde, de frygtede mest – deres værste mareridt er i bogstaveligste forstand gået i opfyldelse.

Rædselsfuld læsning allerede – men som motivet for drabene afdækkes bliver det om muligt endnu mere uhyggeligt!

Sideløbende med Hunters opklaring af Bødlens værk – jagter man også en anden morder, Slagteren, der skærer halsen over på unge piger, efter han har kommanderet dem til at knæle nøgne med foldede hænder.

Uhygge og rædsel – der absolut ikke behøver filmatiseres for at få det til at løbe koldt ned ad ryggen på en. Jeg slugte bogen i to store bidder – og nu må det godt vare lidt, inden den står på blodig læsning igen.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter