0 kommentarer

Evig hævn og andre gys af Kenneth Bøgh Andersen

af d. 27. marts 2007
Info
 
Sideantal

81

Udgivet

2006

ISBN

87-638-0373-9

 

Andreas og Kasper har indgået et væddemål om retten til at kalde den anden ‘kujon’ i et helt år endnu. Udfordringen går ud på, at de skal overnatte ude i det gamle spøgelseshus, og den der først giver op har tabt.

“Huset lå i ud-kanten af byen. Mellem skoven og de åbne marker, hvor vinden altid blæste. Nogle sagde, at huset var hjemsøgt. At der boede spøgelser. Det troede Andreas ikke på.” (s. 25)

Dette er handlingen i “Død af skræk”, en af historierne i bogen. Specielt denne er virkelig klassisk, og handler om frygten for de små lyde, der kommer, når man ligger alene om natten og lytter. De tre andre historier er også uhyggelige, på hver sin måde.

“Evig hævn og andre gys” er en letlæselig børnebog indeholdende fire relativt korte, nemme og faktisk ret spændende og uhyggelige gys. Bogen er specielt velegnet til børn i de små klasser, fordi den er skrevet uden for mange svære/uforståelige vendinger, og ydermere yder forfatteren også børnene støtte med orddeling af og til.

Bogen er illustreret af Per Jørgensen, og hans blyantstegninger pryder virkelig siderne. Virkelig en anbefalelsesværdig bog. Enjoy!

Lån bogen på Biblioitek.dk

Bedømmelse
Karakter