0 kommentarer

Blodappelsiner af Liad Shoham

af d. 11. juni 2015
Info
 
Sideantal

384

Udgivet

2015

ISBN

978-87-93166-49-3

Originaltitel

Oversat fra hebraisk

 

Anat arbejder på den lokale politistation. Hun keder sig mildest talt på jobbet og bliver derfor ret interesseret i en sag der omhandler en forsvundet mand.

Hendes overordnede mener ikke sagen er værd at gøre en masse ud af, men Anat bliver alligevel nysgerrig og får igennem at hun godt må efterforske sagen.

Der er valg i Petach Tikva så der er flere som gerne vil have enten opklaret forsvindingssagen eller tysset den ned, for der kan jo ikke ske sådanne ting i den lille by.

Manden bliver da også fundet, død. Men om han har begået selvmord er svært at sige. Det skal man undersøge nærmere, selv om alle faktisk mener han selv har gjort det.

Bogen er forvirrende, langtrukken og ikke særlig god i forhold til Liad Shohams første udgivelse. Ikke at man overhovedet kan sammenligne. Men den fanger ikke og den bliver rent ud sagt dræbende kedelig undervejs.

Der er ellers lagt op til en god krimi, allerede når man læser beskrivelsen af bogen. Desværre hænger det ikke ret godt sammen med handlingen når man først er kommet igang.

Måske er det bare mig der ikke bliver suget ind i historien, men jeg kunne slet ikke holde fokus på fortællingen og da jeg nåede midtvejs havde jeg mest lyst til at give op. Ikke en bog der efterlader noget hos læseren desværre.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter