0 kommentarer

Blinde vinkler af Louise Roholte

af d. 23. juni 2021
Info
 
Sideantal

204

Udgivet

2021

ISBN

9788794083300

Originaltitel

Blinde vinkler

Udgave

1.

 

Bitten har et ønske, der overskygger alt andet. Hun vil så inderligt gerne have et barn. Livet som kørelærer er ikke nok for hende i sig selv. Men hun nærmer sig 40, og manden Peter er træt af, at hele deres liv handler om ægløsninger og planlagt sex. Bittens veninde forsøger ivrigt at overbevise hende om at holde fokus på andre ting, og før Bitten ved af det, er hun blevet adoptivmor til en (temmelig grim – ihvertfald ifølge Peter) tidligere gadehund. Hunden bliver startskuddet til en masse store omvæltninger i Bittens liv, som pludselig er vendt på hovedet.

Blinde vinkler handler om alt det, der kan gå galt i livet. Om alle de drømme og ønsker, man ikke får opfyldt. Og om, at det alligevel nok skal ende okay, for det at tage omveje og fare lidt vild engang imellem er også okay. Det er den slags bog, hvor der på en gang sker en hel masse, og hvor handlingen alligevel er stille og rolig. Det ene tager det andet, og pludselig er livet ikke længere som det plejede. Romanen formår på en rigtig fin måde at skildre hverdagens og levets små og store problemer.

Louise Roholte skriver ærligt og troværdigt om livets problemer og udfordringer. Hun er god til at få læseren med på Bittens rejse igennem livet, som ikke blev som hun havde forestillet sig. Man føler virkelig med Bitten, og håber det går hende godt!

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket

 

Bedømmelse
Karakter