0 kommentarer

Bevægelse af Susse Wold

af d. 12. februar 2019
Info
 
Sideantal

295

Udgivet

2018

ISBN

978-87-400-5078-3

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Susse Wold har med sin nye fortælling om sit liv skrevet en biografi, som fortæller om alt det som Susse Wold sætter pris på i tilværelsen og den glæde Susse Wold har ved tilværelsen og livet, som hun ser fra den lyse og positive side. Susse Wold og Bent Mejding tilbringer ofte vintermåneder på Hawaii, hvor også denne bog er kommet til verden, og det nære forhold til denne øgruppe og dens befolkning beskrives med stor kærlighed.

De mange rejser med H.C. Andersen i kufferten, og de oplevelser parret får under disse ture er spændende læsning. I det hele taget kan man mærke i bogen, at specielt naturen spiller en stor rolle for forfatteren, som har oplevet utrolig mange spændende perioder i sit lange liv. Hun er ikke trist over sin alder, men tværtimod glad for alle de oplevelser – gode som mindre gode – det lange liv har givet hende, og hun ser med stor fortrøstning fremad. Bogen beretter om Susses barndom, en smule om kostskoleopholdet, den manglende kærlighed under opvæksten, og forældrenes indbyrdes uenighed, men også om et dejligt bekendtskab som har sine rødder i netop dette ophold.

En dejlig bog som for mig at se er bygget på stor ærlighed og interesse for og accept af menneskers forskellighed. En bog som giver læseren et rigtig godt indblik i en skøn dames liv på godt og ondt.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter