0 kommentarer

Bangebuksen af Mulmenneske

af d. 13. december 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

91

Udgivet

2015

ISBN

978-87-998387-0-7

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Kristian er gymnasieelev og gennemlever det som de fleste vil mene er livets opbygning i hormonernes vold med alt hver dertil hører. Alt handler om sex, onani som han absolut har helt styr på, selv om den ikke altid vil op at stå, venskaber, katte (kvinder), frygten for om man nu er god nok og kan slå til i det store verdensbillede.

Man hører hvordan han forsøger at opnå kærligheden, selv om han gør hvad han kan for at ignorere den kat som han er vild med, og man følger hvordan han sammen med en kammerat forsøger at bruge fritiden konstruktivt ved at smelte dæk, om så de kan bygge noget nyt…

Hans mor er egentlig bare irriterende, og at hun bestemmer hvornår han trænger til nyt tøj, er han pænt træt af.

Hele universet i bogen er voldsomt, kan virke stødende og er ret præget af tidens slangudtryk. Jeg er lige ved at tro, at bogen faktisk slet ikke henvender sig til andre end unge et sted mellem 15 og 25 år, hvis læseren skal kunne forstå de absurde udtryk, billedsproget og metaforerne, der benyttes.

Den er hurtigt læst og gav da denne anmelder et smil på læben, selv om den er så grov som den til tider er. For der er også noget meget uskyldigt til stede. Nemlig det at være jomfru, og det at være ny til at vise sig for omverdenen. Og bag alle kraftudtrykkene fornemmer man en forfatter med en masse på hjertet. Jeg glæder mig i hvert fald til at hører mere fra Mulmenneske!

At jeg giver 3 stjerner er fordi den desværre ikke henvender sig til ret mange. Mange vil finde den grotesk og overdrevet hvis overhovedet til at forstå.

Men er man til slang, vold, sex, skøre ideer, groteske tanker og absurde påfund, så tror jeg man vil nyde at stifte bekendtskab med denne lille sag.

Om ikke andet vil de fleste kunne nikke genkendende til det tidspunkt i livet, hvor ens forældre bare er irriterende og ikke skal andet end være der, når det hele brænder på.

En dejlig anderledes opsætning og forklaring af hvordan livet som ung er i dag!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter