0 kommentarer

Bæstet Mikkel Parlo – mit liv i MMA-buret af Nicolaj Albrectsen

af d. 31. december 2015
Info
 
Sideantal

253

Udgivet

2015

ISBN

978-87-02-18216-3

Udgave

1. udgave

 

Mikkel Parlo er som barn en rigtig rod, lektierne interesserer ham ikke og han kommer meget let op at slås med andre drenge i skolegården. Men ret hurtigt finder han ud af, at der faktisk er noget som interesserer ham alligevel, nemlig det at slås og det er han også rigtig god til.

Vi følger Mikkel op igennem skoleårene, men lektierne er fortsat ikke det vigtigste i Mikkels liv, det er det at slås som Mikkel brænder for. Han træner i et lokalt idrætscenter for at blive bedre og for at blive større, han begynder også at træne sammen med sin far, som han ellers ikke har haft meget kontakt med på grund af sine forældres skilsmisse. Da Mikkel er fyldt 15 år bliver han optaget i en lokal klub for kampsport. Mikkel er dygtig til sporten og herfra går det stærkt fremad, da Mikkel bliver noget ældre kommer han til USA for at slås.

Igennem bogen følger vi Mikkels op og nedture igennem sporten og i livet.

Dette emne er normalt ikke noget som interesser mig, men bogen er skrevet så godt og sproget er så nemt at forstå at jeg læste bogen i min juleferie. Brugte 3 dage på at læse den og havde svært ved at lægge den fra mig. Så bogen har altså et bredt “publikum” og jeg synes den kan læses af alle.

Lån bogen på biblioteket

 

Bedømmelse
Karakter