0 kommentarer

Ansigt uden navn af Robert Goddard

af d. 31. august 2010
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

352

Udgivet

2010

ISBN

978-87-02-06563-3

Originaltitel

Name Tto A Face

 

1707 natten mellem 22 og 23 oktober grundstøder HMS Association samt tre orlogsmænd ud for Scillyøerne, liget af admiral Sir Clowdisley Shovelle er blandt dem der skyllede i land ved Porth Hellick. Liget havde en fingerring med smaragder og diamanter og på denne fattige egn blev det for stor en fristelse, så i nattens mulm og mørke bliver ringen stjålet.
Vi befinder os nu i Monaco hvor Tim Harding arbejder som gartner og altmuligmand for den rige mr. Barney, denne beder ham nu om at drage til Cornwall for at hjælpe et familiemedlem med at byde på en ring efter et dødsbo.
Dette bliver starten på en meget spændende jagt på sandheden om hvad der skete i 1707 og hvilke tråde der forbinder hændelsen op til vores tid, en ikke helt ufarlig jagt skal det vise sig. Der er mange som ikke ønsker sandheden frem og meget magt og kapital som ikke tåler at sløret bliver løftet.
En velskrevet og fængslende roman med masser af blindspor og løse ender, som elegant bliver bundet sammen i slutningen af bogen.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter