0 kommentarer

MIG – og fyrene – hotmails fra en globetrotter af Lena Eilstrup

af d. 1. september 2010
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

256

Udgivet

2000

ISBN

87-21-01513-9

 

MIG – og fyrene er e-mails – breve, som en teenager skriver til vennerne gennem et år. Det er tredje del af en ungdomsserie men kan læses som en selvstændig roman.

Bogens hovedperson MIG er en 16/17-årig pige, som kæmper med at finde sin egen identitet og drømmer om at finde den eneste ene. I bogen bevæger hun sig fra Internettets cyberspace ud i den virkelige verden, hvor hun langsomt bliver klogere på sig selv.

MIG er meget skoletræt og efter niende klasse rejser hun ud i verden som globetrotter. MIG udvikler sig meget og lærer mange ting om sig selv under sin lange rejse, hvor hun opdager, at tilværelsen på godt og ondt er helt anderledes i de fattige lande.

Jeg har valgt kun at give bogen to stjerner, fordi jeg finder den meget ensformig og ensidig. Det virker underligt (på mig) at e-mailkommunikation kun går en vej, og jeg savner at få hendes venner mere på banen.

Men det er en hurtig og letlæst bog, som er oplagt at tage med på stranden i sommerferien, når man trænger til at læse noget andet end lektier og “pligtlæsning”.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter