0 kommentarer

Kød og blod af Elsebeth Egholm

af d. 27. februar 2015
Info
 
Sideantal

394

Udgivet

2014

ISBN

978-87-400-1349-8

 

En gerningsmand og tre myrdede kvindelige studerende er hovedingredienserne i ottende bog om Dicte Svendsen.

Uha, i denne bog sker der ting og sager og både Dictes søn Peter og Wagners søn Alexander, ender under mistanke for mord.

I Grenå er Peters hund Kaj, blevet mistænkt for at slå får ihjel, og bliver “anholdt”. Dog bliver den stjålet på politigården af en mand, som kalder sig Dahl, et navn Peter er udmærket bekendt med også går den vilde jagt med at finde Kaj.

I Århus er Dicte plaget af den voldtægt der skete sidste sommer, hun har sagt op på avisen og er blevet freelance og skriver på en bog om det at være offer. Hun tager udgangspunkt i gamle sager med en serievoldtægtsmorder.

I Århus bliver tre piger voldtægt og dræbt meget brutalt. Dicte blander sig i sagen, og begynder at lægge mærke til små ting, der evt. gør at den nye og den gamle sag hænger sammen. Men hvor kommer Peter og Alexander lige ind i billedet? LÆS bogen og find selv ud af det.

Med ”Kød og blod” er Elsebeth Egholm nærmeste gået fra krimi til gyser, men det gør nu ikke så meget for det giver lige lidt ekstra blod på tanden. Jeg har været tæt på, at opgive, at læse videre på serien da jeg synes at Peter fik for meget plads og at jeg savnede Dicte i de sidste to bøger. Men i denne fungere det meget godt med at de begge er med og begge får god plads. Så nu er jeg glad igen!

 

 

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter