0 kommentarer

Afskedshuset – Agnes Hillstrøm 8 af Lars Kjædegaard

af d. 12. september 2022
Info
 
Sideantal

101
Ebog Filstørrelse: 248 KB

Udgivet

2022

ISBN

9788702384703

 

Nu er det godt et år siden der sidst var nyt fra vores to venner Agnes Hillstrøm, Otto Vang. Denne gang kommer de på en sag om en ung mand der er død i hjemmet. På overfladen ser det ret uskyldigt ud, men der er noget som ikke stemmer. Det viser sig den unge mand er død af indre kvæstelser forårsaget af vold over længere tid. Det er en vanskelig sag, og det er lidt af en tilfældighed at de får et gennembrud, men intet kommer til at forløbe som det skal, og sagen ender helt fatalt. Samtidig kæmper Agnes med sine følelser mod den mand som kørte hendes søn ihjel. Han flygtede til Skt. Petersborg, hvor han har arbejdet for en gangsterboss, men jorden blev varm under ham, og nu er han på flugt tilbage til Danmark…. hvor Agnes venter.

Der er, som de forrige bøger i serien, tale om en  let læselige bog. Den  er ikke så lange, men der foregår rigtigt meget på de få sider. Jeg kan kun anbefale bogen og vil straks gå i gang med nr. 9 i serien – Den sidste tilgivelse. Jeg er simpelthen nødt til at vide hvad der sker videre i Agnes liv.

Lars Kjædegaard (1955) er en habil forfatter der har skrevet mere end 30 romaner, de fleste krimier og han er nok især kendt for Hvid & Belling serien. Agnes Hillstrøm serien, er hans nyeste serie og består pt af ni bøger. Bøgerne kan godt læses selvstændigt, men hvis man vil have udbyttet af at følge den sideløbende udvikling af især Agnes Hillstrøm, vil jeg klart anbefale at læse bøgerne i rækkefølge.

Bogen er et anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter