0 kommentarer

9999 af Erwin Neutzsky-Wulff

af d. 7. oktober 2010
Info
 
Sideantal

373

Udgivet

2010

ISBN

978-87-21-03601-0

 

“9999” handler om tre mennesker der møder hinanden på et skib, hvor alt virker som i en drøm. De føler sig levende, men ved ikke hvordan de er endt på skibet. Hovedpersonen forsøger at finde sin identitet gennem ting i hans kahyt, og stille og roligt skriver han en form for dagbog gennem et år.

“9999” bliver kaldt en tankemæssig tour de force på bagsiden, man kunne også kalde den et tankemæssig fabuleren over tilværelsen, over hvilke dimensioner der måske findes, om vi virkelig lever et alternativt liv i vores drømme, eller om de blot er det de kaldes: drømme, dvs hjernens bearbejdelse at den vågne tids oplevelser. Og om der findes flere livsformer eksisterende i dimensioner som kræver en fire eller fem dimensional opfattelse i stedet for vores 3 dimensionale.

Jeg hører selv til den kategori, der tror på at der er mere mellem himmel og jord end øjet ser. Men trods det at jeg er åben af natur, så giver “9999” ikke rigtig mening for mig. Den er et langt stykke hen ad vejen spændende at læse og utrolig velskrevet. Men jeg må sige at jeg ikke kan følge med hen mod slutningen. Det ikke en bog jeg vil anbefale til andre med mindre de er endog meget åbne for alternative tanker.

De to stjerner er for en velskreven bog og nogle – trods alt – spændende tanker.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter