0 kommentarer

Vinterbryllup af Sarah Morgan

af d. 8. januar 2021
Info
 
Sideantal

347

Udgivet

2020

ISBN

978-87-7191-739-0

Originaltitel

A Wedding in December (oversat af Julie Scheving)

Udgave

1.

 

Sæt dig godt til rette i sofaen eller en god stol, find et tæppe frem, og en god kop the eller varm kakao – så er du ved at være i den rette stemning og klar til at læse i Sarah Morgans bog Vinterbryllup. Det er nemlig en rigtig hyggelig kærlighedsroman, hvis handling for en stor del af tiden finder sted i et snedækket, smukt og hundekoldt landskab i Aspen.

Men historien starter ikke her, den starter i England, hvor Maggie bliver vækket midt om natten af et opkald fra sin yngste datter Rosie, der har de mest fantastiske nyheder at dele. Dan har friet, og han og Rosie skal giftes – til jul! Et magisk julebryllup i Aspen, og det eneste Maggie skal gøre er at dukke op, for Dans mor tager sig af alt det praktiske. Det huer ikke Maggie at skulle opgive sin familiejul, men hun beslutter sig for at gøre en aktiv indsats for at glæde sig datter, droppe sin egen drømmejul, og stige ombord på en flyver til Aspen.

Rosies søster Katie tager bestemt heller ikke godt imod nyheden om søsterens bryllup – men i modsætning til sin mor, ser hun ikke en accept af tingenes tilstand som en mulighed. Hun er sikker på, at hendes impulsive søster er ved at begå den største fejl i sit liv, og beslutter sig for at flyve til Aspen med en mission om at få brylluppet aflyst. Med lidt held kan de nå retur til England igen i tid til at holde den jul, de plejer.

Der er altså alt i alt både amoriner og forviklinger i luften, da Maggie, Katie og Rosie mødes i Aspen. Det betyder, at hvis det du har brug for er en hyggelig, feel-good kærlighedsroman, så behøver du ikke lede længere. Vinterbryllup er nemlig lige præcis det. Omgivet af romantiske sneklædte bjerge, velmenende mennesker og bryllupsforberedelser kan du glæde dig til en dejlig, letlæst læseoplevelse.

Anmeldereksemplar

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter